top of page

VIP-Modellen

Ontdek onze innovatieve modulaire woningen die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van huisvesting voor medewerkers en (arbeids)migranten. Bij VIPWONINGEN hebben we zorgvuldig nagedacht over elk aspect om hoogwaardige, comfortabele en betaalbare woonoplossingen te bieden.

Visuele weergave van ons VIP-project: moderne en energiezuinige modulaire woningen voor arbeidsmigranten, jongeren en gezinnen. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van onze VIPWONINGEN!

VIPforFOUR

Ontdek de VIPforFOUR: een ruime en veelzijdige modulaire woning van 60 m2 GBO / 70 m2 BVO, geschikt voor 4 tot 8 slaapplaatsen. Ideaal voor groepen of gezinnen die comfortabele en functionele woonruimte nodig hebben.

 

De VIPforFOUR voldoet bij 4 personen aan de toekomstige Roemernorm (SNF).

 

De prijs voor deze woning begint vanaf €90.800,- per woning*

 

Ervaar de ruimtelijkheid en flexibiliteit van de VIPforFOUR voor een hoogwaardige en aangename woonsituatie. 

Plattegrond van VIPforFOUR: Ruime en veelzijdige modulaire woning met 3 tot  4 slaapkamers. Ontdek de functionele indeling en hoogwaardige ruimtes van deze VIPWONING.

VIPMAXY

Ontdek de VIPMAXY: een ruime en moderne modulaire woning van 30 m2 GBO / 35 m2 BVO, geschikt voor een- of tweepersoonshuishoudens. Ideaal voor wie op zoek is naar comfortabele en flexibele woonruimte.

 

De VIPMAXY is beschikbaar vanaf €55.440,- per woning*

 

Ervaar het moderne design en de praktische indeling van de VIPMAXY voor een hoogwaardige woonsituatie.

Plattegrond van VIPMAXY: Comfortabele modulaire woning voor 1-2 personen. Ontdek de slimme indeling en moderne ruimtes van deze VIPWONING.

VIPMINY

Ontdek de VIPMINY: een compacte en moderne modulaire woning van 20 m2 GBO / 23 m2 BVO, speciaal ontworpen voor eenpersoonshuishoudens. Ideaal voor jongeren onder de 23 jaar die op zoek zijn naar een betaalbare en eigen woonruimte.

 

De VIPMINY is beschikbaar vanaf €43.280,- per woning*

 

Ervaar het gemak en comfort van de VIPMINY voor een zorgeloze woonsituatie.

Plattegrond van VIPMINY: Compacte en efficiënte modulaire woning voor 1 persoon. Ontdek de slimme ruimte-indeling van deze VIPWONING.

* De genoemde prijzen zijn exclusief BTW, fundering, trappen en liften.

   De genoemde prijs is inclusief transport en montage

Nog vragen over onze woningen?

bottom of page